We nemen afscheid van Jan! 

Na jarenlang trouwe dienst als bouwopruimer bij onder andere Van Norel, via Axxent gaat hij met pensioen. 

We willen Jan bedanken voor zijn inzet en goede werk! Als blijk van waardering krijgt Jan een prachtige bos bloemen van ons en iets om van te smullen.  Afscheid nemen van Happy Workers die we al jarenlang kennen is voor ons ook altijd even wennen. En tegelijkertijd gunnen we het zo'n harde werker enorm!

Geniet van je welverdiende rust, Jan! 🎳 Nu kun je heerlijk wat meer tijd in het bowlen stoppen, en wie weet haal je binnenkort wel een strike!


    Lees ook

    Nieuw - Premium vacaturepagina voor werkgevers
    Nieuw - Premium vacaturepagina voor werkgevers

    Axxent biedt vanaf nu bedrijven de mogelijkheid om meer van zichzelf te laten zien aan wie op zoek is naar een nieuwe baan. Wanneer de werkzoekende twijfelt tussen meerdere werkgevers kan zo'n werken-bij pagina net het verschil maken.

    Open huis Inclusief Groep
    Open huis Inclusief Groep

    Woensdag 22 juni en vrijdag 24 juni waren wij als partner van de Inclusief Groep aanwezig bij de open huis dagen in Ermelo en Nunspeet. Happy Workers creëren is ons uitgangspunt, ook als dat wat meer inzet vanuit onze kant vraagt. We kijken terug op twee mooie dagen.

    Blijven proberen en zoeken tot je écht werkgeluk vindt
    Blijven proberen en zoeken tot je écht werkgeluk vindt

    Blij zijn op en met je werk is niet altijd vanzelfsprekend. In dit interview vertelt Axxent uitzendkracht Menno Kuiper over zijn zoektocht naar werkgeluk. Om je te inspireren dat het wél kan en met 3 handige tips uit ervaring.