Yeah, een tussenjaar!

Je neemt een tussenjaar na jouw tijd op de middelbare school! Maar, wat ga je nu doen? De mogelijkheden voor een tussenjaar zijn eindeloos en het is daarom goed om (van te voren) een plan te maken voor het invullen van jouw tussenjaar zodat je je tijd goed besteedt en het maximale uit je tussenjaar kan halen.

 Je kan keihard gaan chillen, je rijbewijs halen, een nieuwe taal leren of de hele wereld over reizen... maar je kan natuurlijk ook bakken met geld gaan verdienen! En dit is precies wat onze uitzendkracht Jochem Sprenger heeft gedaan. En ohja... bijkomend voordeel: je hebt ook nog eens ruim de tijd om een toffe vervolgstudie te kiezen, zoals Jochem. Hij kiest voor de opleiding Vliegtuigtechniek.

Zomer 2018

Jochem klopte in de zomer van 2018 bij Dutch Days aan voor een baan waar hij met zijn handen kon werken.
Een jongen met passie voor vliegtuigen, auto's en alles wat met techniek te maken heeft. Het bleek dat hij een tussenjaar had en wilde werken om geld te verdienen en zijn passie te ontwikkelen! 

Op dat moment had Eric Noorderijk, eigenaar van van der Horst Aanhangwagens, een vacature openstaan voor (leerling) onderhoudsmonteur voor aanhangwagens. Het bleek uiteindelijk een gouden match te zijn! 

Eric Noorderijk:  ''Jochem is een introverte jongen die goed weet hoe hij een motorblok moet reviseren, maar niet weet hoe je een kippenhok moet slopen. Ik heb veel geleerd van Jochem. Waar ik zelf een echte doener/aanpakker ben, zie ik Jochem meer als een dromer/denker. Hij overziet eerst de boel voordat hij aan de slag gaat. Jochem heeft gezorgd voor diversiteit binnen ons team en heb nog nooit een klant horen klagen over de uitvoering van zijn werkzaamheden. Dit was altijd tot in de puntjes perfect uitgevoerd. Ik denk dat Jochem veel heeft kunnen leren in het afgelopen jaar en zeker een ervaring rijker is.''

Bedankt

Na al dat gezwoeg en gezweet is het nu eerst tijd voor een welverdiende vakantie om vervolgens in september een nieuwe opleiding te starten. Jochem, heel erg bedankt voor jouw inzet en veel succes met jouw vervolgopleiding. 
Een mooie opleiding waar jouw geduld en kwaliteiten goed van pas zullen komen! Geniet van je bierpakketje ;)

Lees ook

Geluk op de Werkvloer: De Ultieme Hack voor Ongelooflijke Winst?
Geluk op de Werkvloer: De Ultieme Hack voor Ongelooflijke Winst?

Axxent is een strijder voor werkgeluk en daarom delen we graag een paar praktische tips voor werkgevers om werkgeluk te realiseren bij eigen personeel. Ook handig als je met uitzendkrachten werkt en ze wilt behouden op de langere termijn.

BertJan en Bart 10 jaar in dienst!
BertJan en Bart 10 jaar in dienst!

BertJan Bos en Bart van der Steege zijn op 1 november 2020 10 jaar in dienst bij Axxent!

Happy Workers aan de slag bij inloophuis ’t Buurtpalet
Happy Workers aan de slag bij inloophuis ’t Buurtpalet

In samenwerking met Stichting Present Apeldoorn zochten we een project dat goed past bij ons Good Work, Good Life principe. Daar kwam een mooie opdracht uit bij inloophuis ’t Buurtpalet in Apeldoorn. Medewerkers van alle vestigingen van Axxent Groep hielpen mee.