Gisteren organiseerde de Business Club Noord Veluwe een meet-and-greet bij verschillende bedrijven. Ook bij Axxent Hattemerbroek was er de mogelijkheid om een kijkje te nemen.

Na een korte introductie over de Axxent Groep hebben we aan de hand van een interactieve werkvorm een inkijkje gegeven in het uitzendproces. Dit omvatte het gehele traject, van aanvraag tot plaatsing van een kandidaat. Er ontstonden interessante discussies, eyeopeners en waardevolle gesprekken over goed omgaan met je personeel en de rol van de werkgever en uitzender.

Was je er niet bij, maar ben je wel geïnteresseerd in de inhoud van het verhaal? Neem dan gerust eens contact op met team Hattemerbroek of een van onze andere vestigingen.

038 375 8330
hattemerbroek@axxent.nl

Duurzaamheidstraat 13
8094 SC Hattemerbroek

Lees ook

Zo maak je van je tussenjaar een succes!
Zo maak je van je tussenjaar een succes!

In september 2018 is onze (oud) uitzendkracht Jochem Sprenger zijn tussenjaar begonnen bij van der Horst Aanhangwagens via Dutch Days! Nu een jaar later, gaat hij doorstuderen in de luchtvaart(vliegtuig)techniek! Lees het verhaal hier.

Het verhaal van…Christel van der Stouw
Het verhaal van…Christel van der Stouw

In de serie ‘het verhaal van…’ delen we het verhaal van een Happy Worker uit de Axxent Groep. Het zijn de verhalen van onze mensen die ons inspireren om iedere dag weer de juiste match te vinden tussen persoon en werk. In deze blog delen we het verhaal van stafmedewerker Christel, marketeer van de Axxent Groep.

Doorzettingsvermogen wordt beloond
Doorzettingsvermogen wordt beloond

Hij had geen ruime ervaring, sprak de Nederlandse taal niet en moest starten in de beginperiode van Corona. Toch zagen wij en Roukens Steellife een mooie toekomst voor Mateusz.