Elk bedrijf is gebaat bij medewerkers die goed in hun vel zitten. DutchDays heeft de manier gevonden om vacatures succesvol in te kunnen vullen: kandidaten een goede balans in werk en leven bieden.

Werknemers uit heel Europa

Wij zijn in staat om harde en slimme werkers te rekruteren in heel Europa. Wij werken met de nieuwste methodes op het gebied van social branding, digitale marketing en mond-tot-mondreclame om de juiste kandidaten te vinden. Wij doen ze vervolgens een beter aanbod dan anderen, zodat ook zij weten dat zij de juiste personen zijn voor onze opdrachtgevers.

Scherpe tarieven

De afgelopen jaren hebben wij een sterk lokaal klantennetwerk gebouwd in met name de industrie, logistiek en (food)productiesector. Door onze efficiënte backoffice en beperkte overhead zijn wij in staat om scherpe offertes uit te brengen en toch 100% service te bieden. Onze opdrachtgevers weten dat we altijd en overal onze afspraken nakomen.

Lees ook

Metaalbewerkers
Metaalbewerkers

Axxent heeft een paar toffe vacatures voor metaalbewerking!

Exclusief inkijkje in het uitzendproces van Axxent Groep
Exclusief inkijkje in het uitzendproces van Axxent Groep

Axxent Hattemerbroek geeft leden van Business Club Noord Veluwe tijdens een meet-and-greet een exclusief inkijkje in het uitzendproces van Axxent Groep.

Wat is werkgeluk?
Wat is werkgeluk?

Het creëren van werkgeluk is onze reden van bestaan. Waarom? Heel simpel: werkgeluk draagt bij aan positieve resultaten thuis en op het werk. Daar wordt uiteindelijk iedereen beter van! Wat betekent werkgeluk nu eigenlijk in de praktijk. We vertellen je in deze blog over het wat, hoe en waarom.