Elk bedrijf is gebaat bij medewerkers die goed in hun vel zitten. DutchDays heeft de manier gevonden om vacatures succesvol in te kunnen vullen: kandidaten een goede balans in werk en leven bieden.

Werknemers uit heel Europa

Wij zijn in staat om harde en slimme werkers te rekruteren in heel Europa. Wij werken met de nieuwste methodes op het gebied van social branding, digitale marketing en mond-tot-mondreclame om de juiste kandidaten te vinden. Wij doen ze vervolgens een beter aanbod dan anderen, zodat ook zij weten dat zij de juiste personen zijn voor onze opdrachtgevers.

Scherpe tarieven

De afgelopen jaren hebben wij een sterk lokaal klantennetwerk gebouwd in met name de industrie, logistiek en (food)productiesector. Door onze efficiënte backoffice en beperkte overhead zijn wij in staat om scherpe offertes uit te brengen en toch 100% service te bieden. Onze opdrachtgevers weten dat we altijd en overal onze afspraken nakomen.

Lees ook

Het verhaal van… Bart Greveling
Het verhaal van… Bart Greveling

In de serie ‘het verhaal van…’ delen we het verhaal van een Happy Worker uit de Axxent Groep. Het zijn de verhalen van onze mensen die ons inspireren om iedere dag weer de juiste match te vinden tussen persoon en werk. In deze blog delen we het verhaal van Bart Greveling.


Twee jaar geleden gooide Bart het roer volledig om. Je leest zijn verhaal in deze blog.

Google for Jobs in Nederland!
Google for Jobs in Nederland!

Google for jobs is nu ook beschikbaar in Nederland! Axxent heeft hier begin van het jaar rekening mee gehouden bij het bouwen van onze nieuwe website. Door de website optimaal in te richten voor Google for Jobs kan Axxent gebruik maken van deze nieuwe functie binnen de uitzendbranche. Wat betekent dit voor Axxent? Lees snel verder!

Het verhaal van Henk Binnekamp
Het verhaal van Henk Binnekamp

Backoffice medewerker Henk Binnekamp werkt nu bijna een jaar voor de Axxent Groep. Hoog tijd om hem een warm applaus te geven en hem eens in schijnwerpers te zetten tijdens een kort interview.