Axxent zet geslaagden in het zonnetje 😎

Wachten op je examenuitslag is voor de ene scholier meer zenuwslopend dan voor de ander. Op 10 en 16 juni kwam die spannende boodschap voor de middelbare scholieren. Vandaag op 2 juli voor de herkansers.

Dat felbegeerde papiertje is een ticket naar een vervolgopleiding of de start van een eerste baan en een feestje waard!

In verschillende plaatsen gingen de recruiters van Axxent en DutchDays op jacht naar de bekende vlaggen met tassen. Geslaagden werden verrast met een zomerse Festival Zonnebril en het aanbod om deze zomer aan de slag te gaan om goed geld te verdienen met een vakantiebaan 💰

Met alle spontane en enthousiaste reacties vanuit de scholieren weten wij zeker dat er weer een super gemotiveerde groep gaat doorstuderen of de arbeidsmarkt komt versterken.


 Happy Workers werken bij Axxent

Lees ook

Nieuw - Premium vacaturepagina voor werkgevers
Nieuw - Premium vacaturepagina voor werkgevers

Axxent biedt vanaf nu bedrijven de mogelijkheid om meer van zichzelf te laten zien aan wie op zoek is naar een nieuwe baan. Wanneer de werkzoekende twijfelt tussen meerdere werkgevers kan zo'n werken-bij pagina net het verschil maken.

Het waren bijna 8 geweldige jaren met Martin Visser!
Het waren bijna 8 geweldige jaren met Martin Visser!

We hebben een fijne werkplek voor Martin gevonden. Nu neemt de opdrachtgever hem over. Een nieuwe fase en wat ons betreft: missie voltooid!

Onze Stagiair is geslaagd!
Onze Stagiair is geslaagd!

Op 4 februari 2019 is onze (oud) stagiair Floris Toorenburg begonnen bij Dutch Days, nu 5 maanden later heeft hij zijn diploma behaald! Lees het verhaal hier.