Hij had geen ruime ervaring, sprak de Nederlandse taal niet en moest starten in de beginperiode van Corona. Toch zagen wij en Roukens Steellife een mooie toekomst voor Mateusz.

Zijn vastberaden wil om te slagen als lasser was groot! In korte tijd leerde Mateusz de Nederlandse taal om goede gesprekken met collega’s te voeren en het lassen beter te kunnen leren. Na maanden van hard werken kreeg hij beide goed onder de knie.

Met meer dan 5.000 uur werk heeft Mateusz bewezen dat hij de overname door Steellife dubbel en dwars verdi

Dankjewel, Mateusz, voor je inzet en sterke wil om te leren. Het is een mooi voorbeeld dat anderen ook kan inspireren.

Lees ook

Zo draagt Axxent bij aan een zomer zonder jeuk.
Zo draagt Axxent bij aan een zomer zonder jeuk.

In 2019 werden we allemaal geplaagd door de eikenprocessierups. Kijk hoe de medewerkers van Axxent werken aan de bestrijding.

Waarom Axxent besloot Oekraïense vluchtelingen aan werk te helpen
Waarom Axxent besloot Oekraïense vluchtelingen aan werk te helpen

Begin augustus staat het aantal geregistreerde vluchtelingen uit Oekraïne op ruim 73.000. Axxent Groep besloot Oekraïense vluchtelingen aan werk te helpen. Om over hun rug geld te verdienen? In geen geval! We nemen je in dit blog mee in het proces, onze ervaring en ons waarom.

Welkom Martijn Iesberts
Welkom Martijn Iesberts

Begin juni is Martijn Iesberts gestart bij de Axxent Groep. Martijn gaat aan de slag als accountmanager voor de vestiging Bunschoten-Spakenburg.

Direct vanaf de eerste werkdag proberen wij er alles aan te doen om Martijn zo snel en goed mogelijk thuis te laten raken in de het bedrijf, de werkzaamheden en de branche. We vroegen Martijn naar zijn ervaring over de eerste twee weken na zijn start.