2021 is het jaar met maar liefst drie dagen verkiezingen. Werk en arbeid is een belangrijk thema.  Ons stemadvies: ga stemmen!

Inzet van uitzendbureaus biedt werkgevers de broodnodige wendbaarheid, het belang daarvan laat de huidige coronacrisis helder zien.

Happy Workers zijn mensen die kwaliteit leveren en daarvoor eerlijk beloond worden.

Ook het belang van kwalitatieve arbeidsmigratie is groot voor de toekomst van ons land. Malafide behandeling van deze mensen in onze branche willen en moeten we niet toestaan. Ons DutchDays EU-workers devies: 'Good Work Good Life'.

Lees ook

Axxent Groep vanaf december VCU gecertifieerd
Axxent Groep vanaf december VCU gecertifieerd

Als uitzendorganisatie vinden wij veilig en gezond werken belangrijk en vanzelfsprekend. Daar hoort als bevestiging het VCU certificaat bij.

Axxent sponsort Jeugd G-team IJsselmeervogels
Axxent sponsort Jeugd G-team IJsselmeervogels

De talenten van het Jeugd G-team zijn blij met hun stoere trainingspakken. Onlangs werden we sponsor van dit team van de IJsselmeervogels. 

Ik vind het super dat ik deze kans heb gekregen!
Ik vind het super dat ik deze kans heb gekregen!

Wanneer iemand zich graag wil ontwikkelen dan denken we vanuit de Axxent Groep mee. Die drive moet je koesteren, het geeft werkgeluk en dat zie je altijd terug op de werkvloer. Dat geldt voor de Happy Workers op de vestigingen en voor de uitzendkrachten. Lees het verhaal van Dennie Mulder.