Netwerken Werkt

Vind je netwerkbijeenkomsten tijdrovend en duurt het je te lang voor je resultaat ziet? Sta dan eerst eens stil bij de vraag vanuit welke innerlijke overtuiging jij participeert in zo’n netwerk. Wanneer is zo’n netwerk geslaagd voor je en hoe moet je zelf handelen om die verwachting van jezelf waar te maken? Zou de ander jouw aanpak ook zo waarderen?

Een positieve associatie

Wie wil profiteren van een netwerk denkt goed na over plaats, plek en tijd. Netwerkenbijeenkomsten zijn er niet om handjeklap handel te bedrijven. Je beweegt je eerder tussen de mensen om een relatie op te bouwen. Elkaar te leren vertrouwen en verder te helpen als er een vraag op tafel komt. Soms komt er daardoor werk jouw kant op en andere keren niet. Elkaar vanuit oprechtheid verder helpen biedt een positieve associatie met jou als persoon en het bedrijf dat jij vertegenwoordigd. Netwerken werkt vooral op de lange termijn.

Axxent netwerkevent

Vanuit Axxent Groep organiseren we een keer per jaar een netwerkevent voor onze klanten. Bedrijven uit de verschillende regio’s en branches vullen elkaar soms perfect aan in de dienstverlening. Natuurlijk kleden we zo’n event aan met lekker eten en een leuke activiteit. Ons laatste event was eind 2022. Deelnemers genoten van een goede barbecue en een wedstrijdje schieten op de schietbaan. Voor de eeuwige roem natuurlijk en om er een heuse beker mee te winnen.

Winnaars 2022

Een activiteit verbindt want het geeft makkelijke gesprekstarters. Je doet allemaal iets dat buiten je comfortzone ligt en er wordt veel gelachen. Gesprekken vloeien makkelijk over van de resultaten in de roos tot dagelijkse werkzaamheden. 

Winnaars 

  1. Jaap van Spijkeren | Inclusief Groep
  2. Gerrit van de Steeg | Kayim
  3. Rob Timmer | Van de Kolk Bouw

Waardevolle connecties

Een keer per jaar het event organiseren is prima voor ons. Klanten spreken wij zelf het hele jaar door vanuit een voortdurend gesprek. Wat is nou leuker op zo’n evenement dan de ene klant aan de andere klant te koppelen en elkaar op die manier te helpen aan waardevolle connecties.

Kunnen we je vandaag verder helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees ook

Jan gaat met pensioen!
Jan gaat met pensioen!

Genieten van welverdiende pensioen gunnen we onze Happy Workers! En zeker iemand als Jan!

Dieneke Bronkhorst 10 jaar in dienst bij Axxent
Dieneke Bronkhorst 10 jaar in dienst bij Axxent

30 september staat in het teken van Nationale Broer en Zus-dag! Een mooie gelegenheid voor ons om Dieneke Bronkhorst eens extra in de schijnwerpers te zetten. Zus van directeur Wouter van Asselt en deze maand 10 jaar is dienst bij Axxent.

Axxent Groep Wezep verhuist naar een nieuw pand
Axxent Groep Wezep verhuist naar een nieuw pand

Axxent Groep Wezep verhuist naar een nieuw pand!