Nieuw - Premium vacaturepagina voor werkgevers

Axxent biedt vanaf nu bedrijven de mogelijkheid om meer van zichzelf te laten zien aan wie op zoek is naar een nieuwe baan. Een werkzoekende probeert in zijn oriëntatiefase een gevoel te krijgen of de werkgever bij hem/haar past en welke vacatures er openstaan bij het bedrijf.

Een premium vacaturepagina op de website van Axxent biedt in een combinatie van tekst, beeld en eventueel film een goede sfeerimpressie van het bedrijf en toont de openstaande vacatures. Wanneer de werkzoekende twijfelt tussen meerdere werkgevers kan zo'n werken-bij pagina net het verschil maken.

De eerste werken-bij pagina is gemaakt in opdracht van Wijma Kampen: https://www.axxent.nl/werk/wijma-kampen
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag je accountmanager naar de mogelijkheden.

Lees ook

De vier succesfactoren van een topscorer in recruitment!
De vier succesfactoren van een topscorer in recruitment!

Wat onderscheidt een topscorer van de gemiddelde voetballer? Het antwoord zit in factoren zoals het percentage aangenomen passes, de efficiency van de schoten op doel, enzovoort. Hetzelfde geldt bij recruiters.

Tijd voor nieuwe avonturen met nog véél meer gelukkige werkuren!
Tijd voor nieuwe avonturen met nog véél meer gelukkige werkuren!

Axxent en DutchDays Wezep verhuizen in de tweede helft van dit jaar naar een nieuw pand. Je leest er alles over in dit blogbericht.

Axxent zet geslaagden in het zonnetje 😎
Axxent zet geslaagden in het zonnetje 😎

Een luid applaus voor alle middelbare scholieren die dit jaar eindexamen deden.

Het is écht geen eitje om je examens voor te bereiden in een jaar vol coronamaatregelen… Axxent ging op pad om geslaagden in de regio te spotten en te verrassen.