Woensdag 22 juni en vrijdag 24 juni waren wij als partner van de Inclusief Groep aanwezig bij de open huis dagen in Ermelo en Nunspeet. De Inclusief Groep heeft ruim 1.200 mensen in dienst waarvan de ruime meerderheid een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Een groot deel van de medewerkers is in dienst bij de Inclusief Groep zelf. Ook is er een groep medewerkers die gedetacheerd worden naar andere bedrijven.

Als partner van de Inclusief Groep vinden wij het ontzettend belangrijk om de doorstromers goed te begeleiden. Medewerkers van de Inclusief Groep krijgen een fantastische liefdevolle begeleiding op hun werkplek. Vanuit een warme en veilige omgeving stromen zij door naar werkplekken die daar in eerste instantie niet altijd op ingericht zijn. Vanuit Axxent Groep bereiden wij zowel werkgever als werknemer voor op de nieuwe werkplek. Met extra en zorgvuldige aandacht, zodat de overgang ook daadwerkelijk lukt voor iedereen. Happy Workers creëren reëren is ons uitgangspunt, ook als dat wat meer inzet vanuit onze kant vraagt. Werken gaat over mensen, ieder mens wil gelukkig zijn.

De open huis dagen waren een succes. Het geeft een mooie blik in de wereld waar veel mensen dagelijks met plezier naartoe gaan om te werken en in contact te komen met anderen.

Lees ook

Werkgevers: dit is het geheim van tevreden werknemers
Werkgevers: dit is het geheim van tevreden werknemers

Elk bedrijf is gebaat bij medewerkers die goed in hun vel zitten. DutchDays heeft de manier gevonden om vacatures succesvol in te kunnen vullen: kandidaten een goede balans in werk en leven bieden.

Complimentje?! Bedankt
Complimentje?! Bedankt

Stop even met waar je mee bezig bent, bedenk wie jij een compliment met aandacht schenkt, zet jezelf in actie en herhaal dat gewoon morgen weer.

Axxent Groep stemadvies
Axxent Groep stemadvies

2021 is het jaar met maar liefst drie dagen verkiezingen. Werk en arbeid is een belangrijk thema.  Bekijk ons stemadvies.