Dieneke Bronkhorst 10 jaar in dienst

30 september staat in het teken van Nationale Broer en Zus-dag! Een mooie gelegenheid voor ons om Dieneke Bronkhorst eens extra in de schijnwerpers te zetten. Zus van directeur Wouter van Asselt en deze maand 10 jaar is dienst bij Axxent.


Samenwerken met familie. De een moet er niet aan denken, de ander vindt het juist heel leuk. Hoe heb jij dat in die 10 jaar ervaren?

“Voor mij is het altijd en extra dimensie dat ik in het bedrijf van m’n broer mag werken, ik ben trots op hem. Daarnaast houden wij werk en privé altijd behoorlijk gescheiden. Op die manier heeft het dan ook niet echt invloed op onze verstandhouding. Omdat we vaak op verschillende kantoren werken zien we elkaar ook niet veel tijdens werk.”

Hoe ben je 10 jaar geleden begonnen bij Axxent?

“Ik werk nu zo’n 10 jaar als backoffice medewerker voor Axxent. Ik weet nog goed hoe het 10 jaar geleden begon. Eerst in een kantoor bij HBT maar na een tijdje huurde Wouter een ruimte bij Alpuro. Ik kwam daarmee op mijn oude werkplek te werken. Mijn oude werkplek omdat ik samen met vriendin Henriëtte jaren lang bij Alpuro gewerkt had. Henriëtte vertrok op een moment naar Axxent om daar administratieve werkzaamheden te gaan doen. Juist haar plek heb ik bij Axxent mogen overnemen 10 jaar geleden op onze gezamenlijke oude werkplek. Ik vind het leuk hoe vriendschap, werk en familie op die manier bij elkaar komen. “

Waar ben je het meest trots op als je naar al die jaren terugkijkt?

“Toen ik begon had ik nog geen ervaring in boekhouding. Dankzij mijn voorganger Henriëtte en collega Corrie heb ik mezelf veel eigen kunnen maken in dit werk. Ik ben er trots op dat ik toch in staat ben geweest mee te komen in kennis en de systemen waar we mee werken."

Wat vind jij het leukste aan jouw werk?

“Het is dagverwerking, dus altijd weer nieuw. Het geeft mij een goed gevoel als ik de administratie weer heb bij kunnen werken. Zoiets als: opgeruimd staat netjes! Maar vooral de contacten met collega’s maken het leuk. De een spreek ik meer dan de ander, maar dat geeft wel de sjeu aan je werk. Door de fusie met DutchDays ging er een frisse wind door het bedrijf, daar geniet ik van.”




Tijdens het vestigingsoverleg in september werd Dieneke in het bijzijn van collega’s in het zonnetje gezet met een cadeautje en natuurlijk een bos bloemen. We wensen Dieneke nog vele jaren werkgeluk binnen de Axxent Groep!

Wil jij ook aan de slag bij de Axxent Groep? Check dan de vacatures.

Lees ook

Wat is werkgeluk?
Wat is werkgeluk?

Het creëren van werkgeluk is onze reden van bestaan. Waarom? Heel simpel: werkgeluk draagt bij aan positieve resultaten thuis en op het werk. Daar wordt uiteindelijk iedereen beter van! Wat betekent werkgeluk nu eigenlijk in de praktijk. We vertellen je in deze blog over het wat, hoe en waarom.

BertJan en Bart 10 jaar in dienst!
BertJan en Bart 10 jaar in dienst!

BertJan Bos en Bart van der Steege zijn op 1 november 2020 10 jaar in dienst bij Axxent!

Waarom Axxent besloot Oekraïense vluchtelingen aan werk te helpen
Waarom Axxent besloot Oekraïense vluchtelingen aan werk te helpen

Begin augustus staat het aantal geregistreerde vluchtelingen uit Oekraïne op ruim 73.000. Axxent Groep besloot Oekraïense vluchtelingen aan werk te helpen. Om over hun rug geld te verdienen? In geen geval! We nemen je in dit blog mee in het proces, onze ervaring en ons waarom.