Complimentje?! Bedankt

Een complimentje is snel gegeven en het geeft een mooie lach als effect!
Geef je een compliment met oprechte aandacht, dan zorgt dat ervoor dat iemand zich écht gezien en gehoord voelt.

Woensdag 1 maart was het Nationale Complimentendag. Een mooie dag om de vaste crew van Axxent Groep te voorzien van een persoonlijke kaart met compliment en lekkere chocolade. Ofwel, een complimenten met oprechte aandacht. En wat denk je? Mooie gesprekken als resultaat.

Complimenteren kun je leren

Ons voorbeeld delen we niet omdat we vissen naar jouw compliment over onze aanpak 😉 maar juist om je te inspireren. Bewust nadenken welk compliment je aan de ander geeft, zorgt dat je met een positieve blik naar de wereld kijkt. En let maar op, dat werkt aanstekelijk.

Tijd voor actie

Stop even met waar je mee bezig bent, bedenk wie jij een compliment met aandacht schenkt, zet jezelf in actie en herhaal dat gewoon morgen weer.

Lees ook

Ik vind het super dat ik deze kans heb gekregen!
Ik vind het super dat ik deze kans heb gekregen!

Wanneer iemand zich graag wil ontwikkelen dan denken we vanuit de Axxent Groep mee. Die drive moet je koesteren, het geeft werkgeluk en dat zie je altijd terug op de werkvloer. Dat geldt voor de Happy Workers op de vestigingen en voor de uitzendkrachten. Lees het verhaal van Dennie Mulder.

Tijd voor nieuwe avonturen met nog véél meer gelukkige werkuren!
Tijd voor nieuwe avonturen met nog véél meer gelukkige werkuren!

Axxent en DutchDays Wezep verhuizen in de tweede helft van dit jaar naar een nieuw pand. Je leest er alles over in dit blogbericht.

Werkgevers: dit is het geheim van tevreden werknemers
Werkgevers: dit is het geheim van tevreden werknemers

Elk bedrijf is gebaat bij medewerkers die goed in hun vel zitten. DutchDays heeft de manier gevonden om vacatures succesvol in te kunnen vullen: kandidaten een goede balans in werk en leven bieden.