Het verhaal van...François

Een cadeautje voor François! Benieuwd waar hij dat aan te danken heeft? In de blogserie 'Het verhaal van...' vertellen we de verhalen van onze Axxent medewerkers.

Het is ruim drie jaar geleden dat we voor François een werkplek mochten regelen. De voorwaarden waren: werk waar hij blij van wordt op een plek waar hij met plezier naartoe kan gaan.

Deze maand is extra bijzonder. Na ruim drie jaar via Axxent gewerkt te hebben is François overgenomen door de opdrachtgever. We wensen François heel veel werkgeluk!

Lees ook

Tijd voor nieuwe avonturen met nog véél meer gelukkige werkuren!
Tijd voor nieuwe avonturen met nog véél meer gelukkige werkuren!

Axxent en DutchDays Wezep verhuizen in de tweede helft van dit jaar naar een nieuw pand. Je leest er alles over in dit blogbericht.

Onze Stagiair is geslaagd!
Onze Stagiair is geslaagd!

Op 4 februari 2019 is onze (oud) stagiair Floris Toorenburg begonnen bij Dutch Days, nu 5 maanden later heeft hij zijn diploma behaald! Lees het verhaal hier.

Het verhaal van…Christel van der Stouw
Het verhaal van…Christel van der Stouw

In de serie ‘het verhaal van…’ delen we het verhaal van een Happy Worker uit de Axxent Groep. Het zijn de verhalen van onze mensen die ons inspireren om iedere dag weer de juiste match te vinden tussen persoon en werk. In deze blog delen we het verhaal van stafmedewerker Christel, marketeer van de Axxent Groep.