Bij Axxent zetten we ons actief in voor de lokale gemeenschap door sponsoring van diverse lokale sportverenigingen en activiteiten. We geloven sterk in het belang van een goede balans tussen werk en privéleven en willen werknemers inspireren om ook een bijdrage te leveren aan sportverenigingen.

Hoewel veel sportverenigingen nu een zomerstop hebben, hopen we vanuit Axxent dat mensen elkaar zullen ontmoeten en samen sporten tijdens hun vakantie, zowel thuis als elders. Het samen sporten bevordert de onderlinge sfeer en draagt bij aan een gezonde en gelukkige lokale leefwereld.

Met het prachtige zomerweer hoeft niets je tegen te houden! Fietsen, wandelen, een balletje trappen of baantjes trekken in een zwembad. Bewegen is gezond en het maakt geluksstofjes aan. Zo ben je ook een Happy Worker in de zomer!

Om over na te denken

Lokale sportverenigingen spelen een onmisbare rol in de samenleving door niet alleen sportieve mogelijkheden te bieden, maar ook door een gevoel van verbondenheid te creëren. Bij veel van deze verenigingen werken vrijwilligers die een onschatbare bijdrage leveren aan het welzijn van de gemeenschap.

Als uitzendbureau is Axxent ervan overtuigd dat het stimuleren van maatschappelijke betrokkenheid essentieel is voor een gezonde en bloeiende gemeenschap. Ons motto: “Good Work, Good Life!” 

  • Denk er eens over na: welke bijdrage lever jij naast je werk?

Foto: VV Elspeet 1

Lees ook

Flexcraft Group neemt Axxent Groep over
Flexcraft Group neemt Axxent Groep over

Flexcraft uitzendbureau (Horizon Holding) heeft eind vorige maand de Axxent Groep overgenomen. Met deze overname breidt Flexcraft Group haar positie verder uit op de Nederlandse uitzendmarkt. We vertellen je er graag meer over in dit artikel.

ABU en NBBU gaan samen
ABU en NBBU gaan samen

De 2 grootste landelijke CAO's voor de uitzendbranche zijn samen tot een nieuw cao akkoord gekomen. Lees hier snel het verhaal verder.