Eind april is ABB Flexwork overgenomen door Axxent B.V. De klanten en medewerkers van ABB Flexwork zijn ondergebracht bij Axxent.Na ruim 12 jaar met plezier en toewijding te hebben gebouwd aan ABB Flexwork heeft Ab van Beek besloten een nieuwe richting in te slaan.

Happy Workers

Axxent Groep is onderdeel van Flexcraft Uitzendbureau, een grote speler in de uitzendbranche. Happy Workers creëren met oprechte persoonlijke aandacht staat voorop. Alleen zo werk je aan een duurzame relatie met de opdrachtgever en de werknemer.

Een nog betere service

De uitbreiding van het klanten- en werknemersbestand is een geweldige kans. Op deze manier wordt ons verzorgingsgebied in Nederland vanuit de Flexcraft Group en Axxent Groep nog verder uitgebreid. Dit stelt ons in staat om klanten en uitzendkrachten nog beter van dienst te zijn met behulp van de uitgebreide kennis en het netwerk van onze grote organisatie.

Lees ook

Axxent sponsort Jeugd G-team IJsselmeervogels
Axxent sponsort Jeugd G-team IJsselmeervogels

De talenten van het Jeugd G-team zijn blij met hun stoere trainingspakken. Onlangs werden we sponsor van dit team van de IJsselmeervogels. 

Netwerken Werkt
Netwerken Werkt

Vind je netwerkbijeenkomsten tijdrovend en duurt het je te lang voor je resultaat ziet? Sta dan eerst eens stil bij de vraag vanuit welke innerlijke overtuiging jij participeert in zo’n netwerk. Wanneer is zo’n netwerk geslaagd voor je en hoe moet je zelf handelen om die verwachting van jezelf waar te maken? Zou de ander jouw aanpak ook zo waarderen?

Wat is werkgeluk?
Wat is werkgeluk?

Het creëren van werkgeluk is onze reden van bestaan. Waarom? Heel simpel: werkgeluk draagt bij aan positieve resultaten thuis en op het werk. Daar wordt uiteindelijk iedereen beter van! Wat betekent werkgeluk nu eigenlijk in de praktijk. We vertellen je in deze blog over het wat, hoe en waarom.