Gisteren organiseerde de Business Club Noord Veluwe een meet-and-greet bij verschillende bedrijven. Ook bij Axxent Hattemerbroek was er de mogelijkheid om een kijkje te nemen.

Na een korte introductie over de Axxent Groep hebben we aan de hand van een interactieve werkvorm een inkijkje gegeven in het uitzendproces. Dit omvatte het gehele traject, van aanvraag tot plaatsing van een kandidaat. Er ontstonden interessante discussies, eyeopeners en waardevolle gesprekken over goed omgaan met je personeel en de rol van de werkgever en uitzender.

Was je er niet bij, maar ben je wel geïnteresseerd in de inhoud van het verhaal? Neem dan gerust eens contact op met team Hattemerbroek of een van onze andere vestigingen.

038 375 8330
hattemerbroek@axxent.nl

Duurzaamheidstraat 13
8094 SC Hattemerbroek

Lees ook

Nieuwe stagiair op de salesafdeling van Dutch Days!
Nieuwe stagiair op de salesafdeling van Dutch Days!

Vanaf vorige week 4 februari 2019 hebben wij een nieuwe stagiair in ons team mogen verwelkomen! Zijn naam is Floris Toorenburg en hij volgt de opleiding tot (Junior) Accountmanager bij Landstede Harderwijk. Lees snel verder voor meer over Floris.

Wat is werkgeluk?
Wat is werkgeluk?

Het creëren van werkgeluk is onze reden van bestaan. Waarom? Heel simpel: werkgeluk draagt bij aan positieve resultaten thuis en op het werk. Daar wordt uiteindelijk iedereen beter van! Wat betekent werkgeluk nu eigenlijk in de praktijk. We vertellen je in deze blog over het wat, hoe en waarom.

Axxent Groep Wezep verhuist naar een nieuw pand
Axxent Groep Wezep verhuist naar een nieuw pand

Axxent Groep Wezep verhuist naar een nieuw pand!